Praktisk info

Praktisk info

Våre Scener

SNN Scene er den største scenen på Studentsamfunnet Driv og befinner seg i husets andre etasje. Lokalet er utformet med stågalleri. Galleriet gjør at flere i publikum har mulighet å komme nærmere scenen og artisten, og skaper en bedre konsertopplevelse for begge parter. SNN Scene har servering i begge etasjene, der vi også har tilknyttet en egen garderobe i første etasje ved siden av baren.

  • Kapasitet: Totalt 800 ståplasser, hvor ca. 300 av disse er ståplasser på galleriet.
  • Kapasitet ved arrangement: ca. 200 sitteplasser i kinooppsett på gulvet og ca. 300 ståplasser på galleriet.

karpe_diem_driv_daniel_lilleeng.jpg

Karpe Diem, Driv 2016. Foto: Daniel Lilleeng
Karpe Diem, Driv 2016. Foto: Daniel Lilleeng

Isbjørn-Scene er som skapt for de små og intime konsertene, hvor publikum kommer nært artisten, og artisten får god kontakt med publikum. Isbjørn-Scene har også en lounge oppe på galleriet hvor man får muligheten til å trekke seg litt tilbake. Isbjørn-scene har også en egen bar.

  • Kapasitet: Totalt 150 ståplasser.
  • Kapasitet ved arrangement: ca. 70  sitteplasser i kinooppsett på gulvet.

englebarn_driv_2015._foto_zoe_bazilchuk.jpg

Englebarn, Driv 2015. Foto Zoe Bazilchuk
Englebarn, Driv 2015. Foto Zoe Bazilchuk

Inngang konserter

Skal du på konsert på Isbjørn-Scene eller SNN Scene er inngangen til konsertene våre via cafèen. Dette er som oftest hovedinngang til konsertlokalene, med mindre annet blir opplyst.

Billettsalg

Billetter kjøper du her på hjemmesiden vår eller i døren hvis det fremdeles er tilgjengelige billetter ved døråpning. Vi anbefaler at du kjøper billetter på forhånd. Når bestillingen er fullført, får du en bekreftelse på e-post. Det er derfor viktig at du oppgir riktig e-postadresse. Vi opererer med elektroniske billetter og vi tilbyr per dags dato ingen salg over disk. Med elektronisk billett kan du enkelt laste ned billetten via mail til din smart-telefon og vise denne i døren. Du trenger altså ikke skrive ut billetten. Dette systemet er enkelt og miljøvennlig. Kjøpte billetter refunderes ikke og vi holder heller ikke av billetter. For spørsmål knyttet til billetter eller billettkjøp, ta kontakt.  

Tilgjengelighet

Av praktiske årsaker ber vi om at rullestolbrukere som skal på konsert tar kontakt med oss per telefon eller mail til arbeid(a)driv.no på forhånd slik at vi har en oversikt. Dette bidrar også til at vi på best mulig måte kan legge til rette for deg. For å sikres så god plass som mulig oppfordres rullestolbrukere til å møte opp til konserten tidlig. Dersom du har allergier eller andre behov er det bare å ta kontakt med oss slik at vi kan tilrettelegge på best mulig måte. Driv har toaletter for rullestolbrukere og heis tilgjengelig fra alle scener. Ta kontakt med personalet hvis du trenger assistanse. Vi mottok vårt tilgjengelighetsmerke fra Norsk Konsertarrangør høsten 2019 som du kan lese mere her. 

Sitte/ståplasser

I utgangspunktet har alle våre konserter ståplasser med mindre det er opplyst om sitteplasser. Når det er sitteplasser er det fritt setevalg og prinsippet om første person til mølla gjelder. Har du likevel vanskeligheter for å stå og behov for en stol å hvile deg på er det bare å ta kontakt med oss på forhånd så fikser vi dette.

Parkering

Driv har ingen egne parkeringsplasser tilgjengelig og våre besøkende må derfor benytte seg av offentlige parkeringsplasser eller bruke offentlig transport. 

Offentlig transport

Vi oppfordrer våre gjester til å benytte seg av offentlig transport for å spare miljøet. Nærmeste busstopp til Driv er Polaria, Nerstranda og Fiskergata. Her finner du mer info om buss i Tromsø. 

Ørepropper

Det er viktig å ta vare på hørselen, vi ønsker at du skal kunne nyte en god konsert hele livet! Vi deler ut gratis ørepropper på konsertene, dette får du ved å spørre personalet. 

Drikkevett

For å sørge for gode opplevelser for alle besøkende, og samtidig ivareta både trivsel og trygghet for både publikum og ansatte, er det nødvendig med gode og faste rutiner. Hvis en gjest er tydelig beruset skal h*n bortvises, selv om h*n har billett. Hvis du blir bedt om å forlate lokalet ber vi om at du respekterer dette. For å vurdere gjestenes grad av påvirkning belager vi oss på informasjon utstedt av helsedirektoratet som er utviklet for å hjelpe serveringspersonell.