Praktisk info

Praktisk info

Våre Scener

SNN Scene er den største scenen på Driv og befinner seg i husets andre etasje. Lokalet er utformet med stågalleri. Galleriet gjør at flere i publikum har mulighet å komme nærmere scenen og artisten, og skaper en bedre konsertopplevelse for begge parter. SNN Scene har servering i begge etasjene, der vi også har tilknyttet en egen garderobe i første etasje ved siden av baren.

  • Kapasitet: Totalt 800 ståplasser, hvor ca. 300 av disse er ståplasser på galleriet.
  • Kapasitet ved arrangement: ca. 200 sitteplasser i kinooppsett på gulvet og ca. 300 ståplasser på galleriet.

karpe_diem_driv_daniel_lilleeng.jpg

Karpe Diem, Driv 2016. Foto: Daniel Lilleeng
Karpe Diem, Driv 2016. Foto: Daniel Lilleeng

Isbjørn-Scene er som skapt for de små og intime konsertene, hvor publikum kommer nært artisten, og artisten får god kontakt med publikum. Isbjørn-Scene har også en lounge oppe på galleriet hvor man får muligheten til å trekke seg litt tilbake. Isbjørn-scene har også en egen bar.

  • Kapasitet: Totalt 150 ståplasser.
  • Kapasitet ved arrangement: ca. 70  sitteplasser i kinooppsett på gulvet.

englebarn_driv_2015._foto_zoe_bazilchuk.jpg

Englebarn, Driv 2015. Foto Zoe Bazilchuk
Englebarn, Driv 2015. Foto Zoe Bazilchuk

Inngang konserter

Skal du på konsert på SNN-scene eller Isbjørn-Scene finner du inngangen på baksiden av lokalet inni den oransje gangen.

Billettsalg

Billetter finner du her: Kjøp billett
Vi selger kun elektroniske billetter som sendes til deg på e-post. Det er derfor viktig at du oppgir riktig e-postadresse. Du trenger ikke å skrive ut billetten, last den ned til din smarttelefon. Slik sparer vi miljøet.
Kjøpte billetter refunderes ikke, og vi har ikke reservasjon av billetter.
For spørsmål om billett og billettkjøp kan du sende en e-post til billett(a)driv.no.

Tilgjengelighet

Driv mottok Tilgjengelighetsmerket fra Norsk Konsertarrangør høsten 2019.
Vi oppfordrer deg som har behov for tilrettelegging om å ta kontakt med oss på e-post daniel(a)driv.no i god tid før du skal besøke oss slik at vi kan planlegge for deg på best mulig måte. Rullestolbrukere bes møte opp i god tid før konserten slik at vi kan sikre deg en så bra plass som mulig for en god konsertopplevelse. Vi har handikap-toaletter og heis tilgjengelig fra alle scener. Ta kontakt med personalet hvis du trenger assistanse.

Sitte/ståplasser

Alle våre konserter har kun ståplasser med mindre annet er spesifisert.
Hvis du har vanskeligheter med å stå en hel konsert, kontakt personalet før konserten på daniel(a)driv.no, så vil vi hjelpe deg.
Ved arrangement med sitteplasser er det unummererte seter, så vær tidlig ute hvis du vil ha den beste plassen.

Parkering

Driv har ikke egen parkering, besøkende oppfordres til å benytte seg av offentlig transport.
Det finnes flere offentlige parkeringsplasser i nærheten.

Offentlig transport

Vi oppfordrer våre gjester til å benytte seg av offentlig transport for å spare miljøet. Nærmeste busstopp til Driv er Polaria, Nerstranda og Fiskergata. Her finner du mer info om buss i Tromsø. 

Ørepropper

Det er viktig å ta vare på hørselen, vi ønsker at du skal kunne nyte en god konsert hele livet! Vi deler ut gratis øreropper på alle arrangementer. Ørepropper finner du i alle barene, spør personalet.

Drikkevett

Driv ønsker at alle gjester skal ha en trygg og god opplevelse hos oss.
Siden vi har skjenkebevilling er vi forpliktet til å forholde oss til retningslinjer angående alkoholservering gitt av myndighetene.

Hvis en gjest er tydelig beruset og/eller til sjenanse for andre gjester er vi dermed forpliktet til å bortvise eller avvise vedkommende. Dette selv om h*n har gyldig billett, eller allerede har betalt inngang. Hvis du blir bedt om å forlate lokalet ber vi om at du respekterer dette.

For å vurdere gjestenes grad av påvirkning belager vi oss på informasjon utstedt av helsedirektoratet som er utviklet for å hjelpe serveringspersonell.

Sikkerhet

På alle konserter, større arrangementer og i helger har vi sikkerhetspersonell på jobb. Disse er politigodkjente ordensvakter eller nasjonalt godkjent vektere.
Deres hovedarbeidsoppgave er å skape trygge omgivelser for gjester, personell og annet crew, samt sørge for at skjenkebestemmelser overholdes.

Et utested regnes som privat grunn/område. Eierne av uteplassen kan derfor bestemme at en forutsetning for å komme inn, er å bli kroppsvisitert/vesker sjekket etc. Dette for å forhindre at personer tar med seg våpen, narkotika eller alkohol.

For å sørge for sikkerheten til deg og alle andre som drar på utesteder/fotballstadion er det derfor ikke uvanlig at en forutsetning for å få komme inn er at ordensvakter/vekter kan visitere deg, se i sekken din etc. Dersom du nekter kan ikke vekterne eller ordensvaktene tvinge deg til å gjennomføre visiteringen, men da er det ikke sikkert du får komme inn på stedet.
Dersom du nekter visitering, og dermed nektes adgang til Driv vil det ikke utløse rett til refusjon.

På Studenthuset Driv praktiserer vi kroppsvisitering på de fleste arrangementer samt i helger. Avgjørelse om når kroppsvisitering skal gjennomføres tas av sikkerhetsansvarlig.