ASTRID_S: WORLD TOUR PART ONE

Konsert

ASTRID_S: WORLD TOUR PART ONE

Et samarbeid mellom Rakettnatt og Studentsamfunnet Driv
Torsdag 24.september 2020
20:00

KONSERT FLYTTET TIL NY DATO! 

ASTRID S

SNN SCENE
DØRENE ÅPNER KL. 20:00
ID: 18 ÅR

Astrid S legger ut på stor verdensturné og kommer til Driv i Tromsø i mars.

Astrid S har hatt en eventyrlig suksess i de siste par årene, og treet ser ut til å vokse rett inn i himmelen. 20-åringens debut-ep inkluderte en av hennes største hits «Hurts So Good», og lå på listene i 21 land. Siden har hun sluppet flere EP´er med stor internasjonal suksess.

Låter som «Breathe», «Paper Thin», «2AM», «Hyde» og Matoma-samarbeidet «Running Out» bidratt til å en stor fanbase verden over, med over 1 milliard avspillinger totalt. Hun har vunnet MTV EMA (Best Norwegian Act), Spellemannpris for Årets nykommer og Årets Spellemann.

2020 blir et stort år for Astrid med release av debutalbum og masse ny musikk.

24. september
Dørene åpner
20:00