Tromsø Jazzfestival: Timbuktu & Masaka Trio

Konsert

Tromsø Jazzfestival: Timbuktu & Masaka Trio

Søndag 11.august 2024
19:00

Søndag, 11. august

SNN Scene

Dørene åpner 19:00, konsertstart 20:00

For første gang på femten år, returnerer Timbuktu til Tromsø, med et unikt prosjekt: Sammen med Masaka trio og Esther Kirabo, leverer han en swingende og sjelfull liveopplevelse, som avslutning på årets Jazzfesstival. Elsket, respektert, i konstant utvikling og bevæpnet med en brennende sosial patos, Timbuktu, 3 tiår inn i sin karriere, er mer relevant enn noen gang før.
Masaka trio består av sveriges absolutte jazzelite og har markert seg med egne prosjekter og prestisjetunge samarbeid. Blant disse skiller soulvokalist, Esther Kirabo, seg ut, og hun ble raskt en selskreven del av prosjektet med Timbuktu. Vi i Tromsø Jazzfestival har drømt om prosjektet siden 2021, og nå kan vi endelig presentere det – for første gang i Norge!
Besetning:
Jason 'Timbuktu' Diakité
Esther Kirabo – vokal
Leo Lindberg – piano
Moussa Fadera – trommer
Mats Sandahl – bass

11. august
Dørene åpner
19:00