The Dogs

Konsert

The Dogs

Torsdag 12.mars 2020
20:00

THE DOGS
12. MARS

SNN-SCENE
DØRENE ÅPNER KL. 20:00
ID: 18 ÅR

Norges desidert ivrigste band, The Dogs, kommer nok en gang ut med nytt album på årets første mandag. 6.Januar 2020 smeller de ut sitt åttende studioalbum, «Crossmaker», og bare uker etterpå legger de ut på en massiv Norgesturnè. Det er derfor med STOR glede vi kan fortelle at de torsdag 12.Mars endelig har valgt å legge turen innom oss på Driv! Frontmann, Kristopher Schau, gleder seg som alltid.

«To ganger på et halvår. Først Bukta og nå Driv. Føler vi gjør bra opp for oss da, etter at vi ikke var innom dere forrige vinter. Men på den annen side, med tanke på kaosnivået det var da vi spilte på både Blårock og Bastard er det kanskje like greit vi ikke kommer oftere. Haha, den byen deres tar like mye som den gir. Lukter blåmerker og Novaluzid lang vei av denne. Derfor vi gleder oss så fælt også. Gud se i nåde med oss alle».

Hold av datoen og kjøp billetter allerede nå!

12. mars
Dørene åpner
20:00