Ørjan Nilsen

Konsert

Ørjan Nilsen

Onsdag 21.august 2024
21:00

ØRJAN NILSEN

Onsdag 21. august 2024

SNN Scenen

Artisten som har spilt Tomorrowland, Ultra og EDC kommer til Driv!

 Dedikert, hardtarbeidende og energisk – tre ord som oppsummerer hva den norske artisten Ørjan Nilsen handler om. Han har brukt det siste tiåret på å glede publikum over hele planeten med sitt syn på hva en DJ fra det 21. århundre bør representere.

Ørjan ble født i 1982 i Kirkenes, og var aldri i tvil om hva han ville gjøre med livet sitt. Etter å ha lyttet til utallige CD-samlinger og vært vitne til noen av legendene i aksjon, var han sikker på at DJ-booth ville være hans kall.

Han dannet et bånd med det nederlandske merket Armada Music tidlig i karrieren, og hans første utgivelse på forlaget var "Red Woods", et spor som ble utgitt i 2006 under hans DJ Governor-alias. Gjennom årene fant Ørjan sporet sitt, blinkende smakebiter av hans enorme potensial, med klassikere som «La Guitarra» (2008), «Lovers Lane» og «So Long Radio» (begge 2010). Han ga ut sitt første album, 'My Opinion', i 2011, og fulgte opp dette med 'No Saint Out of Me' i 2013 og multisjangeren 'Prism' i 2018.

Kjent som Norwegian Trance Viking, feiret han ti år på Armada Music i 2016 ved å gi ut en serie remix-EP-er med noen av hans mest gjenkjennelige hits fra årenes løp. Slike som «Between the Rays», «Endymion» og «Hands» fikk alle remiksbehandlingen fra noen av scenens ferskeste talenter.

Et sterkt år for samarbeid, sporet «Los Capos» med den colombianske produsenten KhoMha eide listene i mer enn fire måneder, før hans andre team-up med superstjernen Armin van Buuren på «Flashlight».

Året etter ble utgivelsen av hans beste singel til dags dato. 'Iconic' ble kåret til #25 i 2017 A State of Trance Tune of The Year, etterfulgt av en rekke singelutgivelser fra nevnte album 'Prism'. I mellomtiden nådde remiksen hans av Loud Luxurys 'Body' 5 millioner strømmer på bare noen få måneder.

Som DJ har Nilsen blitt synonymt med en smittende blanding av alt chunky og groovy. Hans energi og tilstedeværelse bak kortstokkene har tatt ham rundt i verden, og spilt på noen av de fineste klubbene og største festivalene, fra Sao Paulo til Sydney og overalt i mellom.

21. august
Dørene åpner
21:00