Mario Kart Live!

Mario Kart Live!

Mandag 19.august 2024
18:00

Gjør deg klar for tidenes aften på Driv med Mario Kart LIVE. Dette vil du så absolutt ikke gå glipp av!

Tromsø Filmklubb, Fadderuka, TSLive og Tvibit inviterer til tidenes spillaften på Driv med filmvisning, konsert og Mario Kart-turnering.

Kvelden starter i DrivBAR med innledende runder med Mario Kart. Tvibit rigger opp med skjermer og Nintendo Switch, så er det bare å ta med seg vinnerinstinktet og slå seg løs. Her blir det gaming over hele fjøla 😃

Deretter kjører Tromsø Filmklubb i gang filmvisning av Scott Pilgrim vs. the World (2010) på selveste SNN Scene. Samtidig slippes høstprogrammet til filmklubben, så her er det mye å glede seg til for filminteresserte i Tromsø. Det vil også være mulig å kapre seg medlemskap til filmklubben til en ekstra snill pris,

Program:
18.00-21.00 | Innledende runder med Mario Kart i DrivBAR
19.00-21.30 | Filmvisning av Scott Pilgrim vs. The World på SNN Scene
22.00-23.00 | Mario Kart-finale med live storband! Support: Sex Bob-Omb på SNN Scene

Scott Pilgrim vs. The World:
I Toronto møter vi den 22-år gamle bassisten Scott Pilgrim, som har begynt å date en 17 år gammel high school-elev ved navn Knives Chau. Dette forholdet fører til at han får tyn fra sine bandkamerater i indiebandet Sex Bob-Omb, hans homofile romkamerat Wallace og fra hans 18 år gamle søster Stacey. Plutselig en dag får Scott øye på Ramona Flowers, som er ny i byen. Hun er amerikansk, mystisk og bokstavelig talt drømmedama hans. Han blir hodestups forelsket i henne. De finner utrolig nok tonen, men det viser seg at Ramona også fører med seg en stor utfordring: For å bli sammen med Ramona må Scott bekjempe hennes syv onde eks-kjærester!

Scott Pilgrim vs. the World er en romantisk action-komedie som bobler over av energi og overskudd. Filmen er basert på en grafisk roman av Bryan Lee O’Malley, noe som passer svært godt med Edgar Wrights fartsfylte regi-stil. Rollebesetningen er full av kjente fjes, og alle skuespillerne takket faktisk ja til å spille rollene sine på nytt i den animerte oppfølgeren Scott Pilgrim Takes Off (2023)! Bruken av musikk, sømløse overganger mellom scener og kanskje spesielt bruken av spill- og tegneseriereferanser skaper et helt særegent uttrykk som gjennomsyrer filmen. Dette er med andre ord en unik filmopplevelse du sent vil glemme!

Vi avslutter kvelden med et smell på SNN Scene med Mario Kart-finale på storskjerm, tonesatt live av storband fra TSLive, som spiller musikken fra spillet. Som oppvarming er vi så heldige å ha fått tak i selveste Sex Bob-Omb som skal spille sine egne låter.

Hele arrangementet er gratis. Vi gleder oss!

19. august
Starter
18:00