T4lk Show

Konsert

T4lk Show

Onsdag 28.Februar 2024
20:00

Onsdag, 28. februar 2024

Dører: 20.00
Show: 21.00


T4LKSHOW har bemerket seg som en av landsdelens mest kreative show og har begeistret et stort publikum på sosiale medier og på konserter og turneér!
Velkommen til et helt enestående show hvor det lages fengende og spektakulær musikk av populære memes og virale videoer fra nettet. Musikken spilles synkront til forseggjorte videoer med bruk av kostymer, effekter, skamløs satire og en god dose popcornfaktor.
Da T4LKSHOW entret sosiale medier i 2019 med sin tolkning av Siv Jensens lovord om gratis bompenger, spredte filmen seg som ild i tørt gress. Siden har det dukket opp en god dose filmsnutter som fansen har latt seg begeistre av. Man kan ikke beskrive en konsert- opplevelse med T4LKSHOW – det må oppleves!

Sondre Kleven – saksofon
Peter Lawrence – synth 
Kristoffer Hanssen – bass
Christoffer Mathisen – gitar 
Øyvind Venås – trommer 
Ingrid Marie Willassen – fiolin 
Stig-Ove Ose – bratsj
Nikolay Girunyan – cello See less

28. Februar
Dørene åpner
20:00