Metteson

Konsert

Metteson

Fredag 16.Februar 2024
20:00

Metteson har siden debuten skapt store bølger i populærmusikken. 
Men fredag 3. November kommer den første bølgen på ekte når singelen Waves slippes verden over. Metteson som på rekordtid har sunget seg rett inn i våre hjerter har på ingen måte tatt noe snarvei til å ha voksende publikum i hele Europa. Det har bare gått ekstremt fort.
Metteson er headlineren som vi allerede føler at vi kjenner godt, men som først nå skal ut på sin debut-turne. Reisen begynner nå selv om han allerede har oppnådd mer enn fleste gjør gjennom en lang karriere.

Der albumets første smakebit, Put It To Sleep, handlet om å tilgi og legge fortiden bak seg så skildrer Waves et menneske som står midt i en storm av følelser, og i et basketak med havet. Den tyngende følelsen av urettferdighet og håpløshet står sentralt i teksten. Mens musikken driver lytteren fremover og u på dansegulvet. En beskrivende kraft som alltid skjer når Metteson entrer scenen.

Mettesonbølgen vil treffe dansegulv og klubbscener i Norge, Sverige og Danmark neste år. I mens skal vi plassere enda en låt i hjertet vårt.

16. Februar
Dørene åpner
20:00