Tromsø Metal & Prog - Fest

Konsert

Tromsø Metal & Prog - Fest

Lørdag 2.desember 2023
20:00

Dette er andre utgaven av Tromsø Metal & Prog-Fest og vi inviterer til en kveld med både tung og progressiv musikk med Darkest Era fra Nord-Irland, Jaime fra Bergen og lokale Dreamslain. Alle bandene har gleden av å kunne presentere nytt materiale, så denne konsertkvelden vil du ikke gå glipp av!
Darkest Era spiller følelsesladd og atmosfærisk heavy metal med innslag av både black metal og irske folkmelodier. Bandet har gitt ut tre album og tre EP, samt to singler. Deres nyeste album Wither on the Vine har blitt omtalt som deres sterkeste verk hittil. Darkest Era har flere ganger vært headliner på festivaler i Irland, har blant annet spilt på Ragnarök i Tyskland, og kommer nå for første gang til Norge!
Jaime er en norsk-ecuadoriansk gitarist og låtskriver som komponerer med gitaren som stemme og med fokus på melodi, atmosfære og energi. Live spiller han med fullt band med målet om å gi publikum en helhetlig musikalsk opplevelse. Gitaristen har tidligere spilt i Tromsø med Cretura, mens for Jaime blir dette første Tromsø-konsert!
Dreamslain er en trio som spiller episk progressiv metal med fokus på melodi og hvor alle bandmedlemmer spiller improviserte soloer. Bandet er i gang med å spille inn sitt andrealbum og gleder seg til å spille noen sanger derfra på Tromsø Metal & Prog-Fest!

2. desember
Dørene åpner
20:00