Bukta Live: Harvest

Konsert

Bukta Live: Harvest

Fredag 17.november 2023
19:00

Bli med på en uforglemmelig hyllestkonsert til Neil Youngs legendariske album "Harvest" presentert av Bukta Live og Norsk Americana Forum.

I fjor var det femti år siden dette klassiske rockealbumet ble utgitt, og med hits som "Heart of Gold" og en unik blanding av rock og americana, har dette albumet fått en spesiell plass i musikkhistorien.

På scenen får vi oppleve noen av Norges beste Neil Young-tolkere, nemlig sertifisert Neil Young-kjenner Lars Lillo-Stenberg sammen med Spellemannpris-vinner Ole Kirkeng, Spellemann-nominerte John Berggren, Anders Svendsen (Halden Electric), og Vilde Bye som gjesteartist.
Sammen skal de spille hele albumet fra A til Å - fra "Out on the Weekend" til "Words (Between the Lines of Age)".

Backingbandet for konserten er det anerkjente Halden-bandet The Salmon Smokers, som fylte samme funksjon for Leonard Cohen-hyllesten i Oslo Spektrum i 2017 og Bob Dylans 80-års-feiring i Oslo Konserthus i 2021.
Som om dette ikke var nok åpner Vilde Bye kvelden. Vilde Bye er en ung artist fra Tromsø, som allerede har rukket å gjøre seg godt bemerket både i hjembyen og utenfor bygrensene.

Dørene åpner kl 19:00
Konsertstart kl 20.00

ID: 18

I april 2022 slapp hun sin selvtitulerte debut-EP, til strålende kritikker og har spilt på en rekke festivaler og bransjetreff. Vilde skriver låtene sine selv, men krydrer også settene med noen smakfulle coverlåter, der originalene til blant andre Townes Van Zandt, Gene Clark og Mattias Hellberg kjøres gjennom hennes eget filter og gis ny innpakning med en svært særegen stemme og en superb traktering av gitaren. Pop, rock, country og soul ligger helt klart hennes hjerte nært, mens hennes egen musikk pendler sømløst mellom de forskjellige avartene.

Kom og bli med på en magisk kveld med hyllest til en av rockens mest kjente artister. Billettene til tidligere Harvest-konserter i Oslo og Halden ble utsolgt på rekordtid, så sørg for å sikre deg billett i tide.
Dette blir en kveld du ikke vil gå glipp av!

 

17. november
Dørene åpner
19:00