Ane Brun

Konsert

Ane Brun

Torsdag 9.november 2023
20:00

Ane Brun feirer 20-årsjubileum som artist med stor Europaturné og to Oslo-konserter.

Flere samlinger og nytt materiale ventes i 2023!

Ane Bruns stadig voksende publikum rundt om i verden, har en og annen høytidsstund i vente neste år. I 2023 feirer nemlig Ane 20 år som artist, og det skal markeres med en stor Europa-turné, som inkluderer to konserter i Oslo, nærmere bestemt på Sentrum Scene, 15. og 16. november.

Gjennom året skal hun også slippe flere samlinger, samt helt ny musikk.

I 2003 slapp Ane Brun sitt debutalbum ”Spending Time with Morgan”, som ble hyllet av anmeldere og etablerte henne som en unik og personlig singer-songwriter-stemme. En stemme som for hvert album siden den gang har utforsket stadig større musikalsk univers, og opparbeidet seg et voksende publikum, både i- og utenfor Skandinavia.

Forrige uke slapp Brun albumet Nærmere der hun har oversatt sine egne låter til morsmålet. Albumet fikk terningkast 6 i flere norske aviser.

20-årsjubileet som artist feires på flere måter, blant annet i form av en stor Europa-turné, the 20th Anniversary Tour, som inkluderer to Oslo-konserter på Sentrum Scene, 15. og 16. november 2023.
Publikum har også flere høydepunkter i vente – i 2023 skal Brun også slippe flere samlinger om ulike temaer, og det er også splitter nytt materiale på gang!

Ane Brun om jubileet:
"Jeg feirer 20 år som artist i 2023! For en reise det har vært!
Debutalbumet mitt kom ut i mai 2003. Siden den gang har jeg sluppet ikke mindre enn 84 album og singler på mitt eget plateselskap Balloon Ranger Recordings. Dette må feires! Mine fantastiske musikere og jeg drar ut på The 20th Anniversary Tour fra september 2023.
Vi kommer til å presentere låter fra hele min karriere. Vi skal koble sammen framtid med fortid, og fortid med framtid.
Jeg håper vi ses der ute på veiene!
"

9. november
Dørene åpner
20:00