Sigrid

Sigrid

Onsdag 18.oktober 2023
20:00

SIGRID
Onsdag, 18. okt 2023
Dørene åpner: 20:00
Konsertstart: 21:00
ID: 18

ETTER TURNE I BÅDE EUROPA, USA OG ASIA, LEGGER SIGRID ENDELIG UT PÅ KLUBBTURNE I NORGE.
Sigrid spille for første gang klubbkonsert i Tromsø på Driv!
På litt over et år har Sigrid turnert i både Europa, UK (bl.a Wembley Arena), USA og Asia, og fylt Oslo Spektrum (som Aftenposten ga terningkast 6 med overskriften «Sigrid løftet taket i Spektrum»).
I tillegg har hun nylig headlinet både Neonfestivalen i Trondheim og Bergensfest, og skal ennå toppe plakaten på Midnattsrocken, Ravnedalen Live og Øyafestivalen i sommer.
Vi har vært på tur over hele verden de siste årene med mine to album, men nå er det altfor lenge siden vi har spilt svette klubb-gigs i Norge. Så nå gleder jeg meg helt vilt til turné for første gang her på flere år! Satser på dansegulv på festivallåtene og ikke et tørt øye på balladene, hehe. Sees snart!
-Sigrid
Med 1,6 milliarder streams verden over, en million solgte album, og bl.a. hitsinglene «Strangers», «Don't Kill My Vibe», «Bad Life», «Don't Feel Like Crying», «Home To You», «Mirror» og «Burning Bridges» har Sigrid virkelig vist sitt talent for å skrive svært fengende poplåter.
Det er fire år siden forrige Norgesturne, men nå skal superstjernen fra Ålesund endelig tilbake på veien her hjemme. Det finnes ingen tvil om at dette kommer til å bli et høyenergisk og minneverdig show man absolutt burde få med seg

18. oktober
Dørene åpner
20:00