Michelle Ullestad / support: Ingeborg Molund

Konsert

Michelle Ullestad / support: Ingeborg Molund

Fredag 27.oktober 2023
20:00

Michelle Ullestad / support: Ingeborg Molund

27.10.2023

Isbjørn Scene

Dører 20:00

IM: 20:30

MU: 21:00

Michelle Ullestad har vært på radaren det siste året som en spennende nykommer i det norskspråklige popuniverset etter hun ble kåret til Årets Urørt 2022 av NRK P3. Hennes låtskrivertalent og ærlige beskrivelser av livets mange utfordringer har høstet store lovord i norsk presse og musikkbransje, og låter som “Emilie”, “La meg ligge” og “Jeg vil ha mer” har vært i høy rotasjon på nasjonal radio. Sjelden ser vi en artist og låtskriver med en så sterk evne til å formidle sine såreste og vanskelige tanker på en så treffende og medmenneskelig måte, innbundet elegant i fengende pop.

Etter en fullspekket festivalsommer er Michelle Ullestad klar til å omfavne en hektisk høst med mye kjærlighet i monitor. Låtene “La meg ligge” og “Alle jeg har elsket” er begge en forsmak på hennes kommende debutalbum “ingenting varer evig” som slippes i oktober. I forbindelse med albumslippet legger Michelle Ullestad ut på Norgesturnèen “Evig høst” sammen med Ullestad United.

Sitater:

“Endelig noe som er helt rått og likevel gryteklart! Hvert år diskuteres det så busta fyker om hvem som blir årets store Bylarm-snakkis, hvem som vil slå igjennom, hvem som vil breake. Vel, etter å ha danset, hoppet og nesten begynt å grine i løpet av en snau trettiminutterskonsert på Rockefeller, holder jeg en knapp på at det i år blir joggebuksebekledde Michelle Ullestad fra Voss.” - 6/6 Dagbladet

“Her har vi nære tekster (med en gjenkjennelsesfaktor som får meg til å trekke på smilebåndet), lekent formidlet over fengende rytmisk popproduksjon som gir assosiasjoner til artister som Veronica Maggio: Resultatet er en låt med nerve og energi!” 
- NRK P3

"(..)ordene spyttes ut slik bare sangere med noe ekte på hjertet faktisk kan. Noen tørker en tåre, andre gnir bort gåsehuden (..) Michelle Ullestad fortjener all hypen hun kan få. 6/6 hjerter»
- BT

Support: Ingeborg Molund

Ingeborg Molund blir med som support når Michelle Ullestad spiller på Studenthuset Driv førstkommende fredag!
Ingeborg Molund er en 22 år gammel artist, låtskriver og produsent fra Skjervøy i Nord-Troms.
Ingeborg Molund synger på sin karakteristiske nordnorske dialekt i et moderne indiepoplandskap. I 2022 ga Ingeborg Molund ut låta “Ikke hold meg så nær”, der hun tar et oppgjør med sekten hun har vokst opp i. Etter denne utgivelsen har hun fått oppmerksomhet på NRK P1/NRK P2, vunnet Drømmestipendet, TONO Ung-stipendet, NOPA Ung-stipendet, Tvibitstigen og Ishavskrafts Kulturstipend.
Hun er for tiden aktuell med konserter rundt om i landet, samtidig som hun fullfører debut-EPen som kommer i starten av 2024.

27. oktober
Dørene åpner
20:00