Virkelig

Konsert

Virkelig

Fredag 10.mars 2023
20:00

Virkelig kommer til Tromsø og Isbjørnscenen på Driv 10. mars!

Fire år etter de sist spilte i Tromsø er Virkelig endelig tilbake og klare for å levere nok en forrykende konsert. Det kritikerroste bandet fra Bodø og Eksingedalen har bygd en dedikert fanbase over flere år gjennom landsomfattende klubbturnéer og spillejobber på flere av landets største festivaler. Debutalbumet "Lykke til i livet" kom i 2018, og plasserte Virkelig i det norske musikklandskapet som et etterlengtet gitarband, og førte til P3Gull-nominasjon, Lindmo, Øyafestivalen og drøssevis av radiosingler. To år etter kom oppfølgeren "Lengsel blir til gjemsel", som markerte seg med nominasjon til Subjektprisen, i tillegg til at albumet ble kåret til ett av årets beste i både Dagbladet og NRK P13.

Virkelig har tilbrakt det siste året i studio med indielegenden Chris Walla fra Death Cab For Cutie, der luftige gitarer, undrende tematikk og kassegitar har skapt et jordnært uttrykk som kombinerer det store med det såre. De første smakebitene fra dette samarbeidet kom med låtene ‘For ung til å vær trist’ og ‘Du treng en venn’ tidligere i høst, og er de første singlene fra bandets kommende album.

10. mars
Dørene åpner
20:00