Resirkulert

Konsert

Resirkulert

Lørdag 11.mars 2023
20:00

SNN SCENE
DØRÅPNING 20:00
ID 18

Resirkulert fyller 10 år og legger ut på avskjedsturné våren 2023!

Poprockbandet var tidlig ute med å gjøre seg bemerket i den nordnorske poprock-bølgen, så tidlig at yngstemann var 13 år og eldste 16 år da de i 2013 starta det som skulle bli et 10 år langt eventyr.
Første konsert under navnet Resirkulert var på UKM i hjemkommunen Storfjord, og siden har de spilt konserter på store og små festivaler landet rundt: alt fra lille Helligskogen finsk-tangofestival til Øya, Slottsfjell, Kråkeslottfestivalen, Sørøyrocken, Riddu Riđđu,Træna, Bukta, og Rakettnatt og mange fler. I tillegg kan de vise til flere TV-opptredener på NRK, og listinger av flere låter på NRK P3 og NRK P1, der de  største suksessene ble «Nederst på lista», «Over vannet» og «For en dag».

Av priser sanket de Forbildeprisen på bylarm 2015, Coop Nords Kulturpris samme år, Storfjord kommunes kulturpris, og kategorien «Årets unge artist» på Sámi Music Awards (med låta «áddjá» som vokalist Emil Kárlsen ga ut med bandet i 2018).
Da pandemien kom ble det vanskelig å samles, men gjengen jobbet frem et bestillingsverk for Varangerfestivalen. Det ble en forestilling om å flytte fra sør til nord, og nord til sør, med intervjuer av mennesker som har flyttet mellom store kontraster. Sammen med koreograf Marte Sarre og danserne Mathilde Caeyers og Synne Maria Lundesgaard ble premieren i Vadsø august 2021.

Resirkulerts livekonserter har ellers vært svette dansefester med høyt energinivå både på og foran scenen, men de har også sine melankolske sider, som gjerne tjener som pustepauser for publikum - før neste dans.

Besetningen har variert opp i gjennom årene, men to storfjordinger har vært med siden starten: vokalist Emil og gitarist Johan. Når de nå legger ut på sin siste turné vil alle som noen sinne har vært med i bandet samles på utvalgte konserter. Det er en tid for alt, og flere av musikerne har utviklet egne karrierer både utenfor og innen musikkens verden, men 10 år skal avsluttes med brask og bram!

11. mars
Dørene åpner
20:00