Isah, Dutty Dior og Bianca

Konsert

Isah, Dutty Dior og Bianca

Lørdag 3.desember 2022
20:00

SDKT Entertainment presenterer en klubbturne i november 2022. Hvor man får muligheten til å se Isah, Dutty Dior og Bianca på spille bangers på ditt hjemsted.

Isah og Dutty Dior har sluppet bangere på hver sin kant men slo gjennom med megahiten "Hallo" i 2019 som har rundet 26 millioner streams og nettopp har solgt 4 x platinium. Isah slapp debut-EPen «sukkerspinn & hodepine» i 2019, artisten ligger heller ikke på latsiden, etter sommeren 2022 dropper Isah sitt debutalbum.

Dutty Dior slapp debut EPen «BHD» samme år og har siden sluppet banebrytende prosjekter som «Kaotisk eleganse», «London» og flere samarbeidsprosjekter. Nå er albumet «Det er mindre ensomt alene» ut og artisten ser fram til å vise en helt nye side av seg selv.

Bianca er SDKT Entertainments nyeste stjerneskudd, og lager bangers på norsk og er en å holde øynene oppe for. Nå lager hun nå låter med SDKTs husprodusenter Pluto og Mads Brodin. I juni slapp hun EPen «Bianca» som inneholder blant annet «Marilyn» sammen med Dutty Dior som gjest. Hun fikk glimrende omtale under fjorårets by:Larm opptredener, og ser fram til å slippe flere bangere i 2022.

3. desember
Dørene åpner
20:00