Kari Bremnes

Konsert

Kari Bremnes

Fredag 18.november 2022
20:00

Kari Bremnes band klubbturné 2022
I høst lager vi klubbturné! Det er noe eget å spille på klubb, stemninga med folk som står tett. Vi fikk lyst til å dyrke den energien som mindre saler med stående publikum kan gi. Der det er kortreist mellom sal og scene og folk og folk. Å spille konserter handler om å møtes. Det handler mange av sangene mine også om. Og det blir historier å høre, om personer jeg har møtt, som ble til sanger. Den første konserten jeg spilte i Oslo var på Rockefeller, kanskje den mest legendariske av norske klubber. En opplevelse av intensitet jeg aldri glemmer - og i desember spiller vi der igjen! I november kommer vi til to helt nye scener for oss: Svømmehallen i Bodø og Festiviteten på Hamar. I tillegg til kommer vi til Driv i Tromsø, USF Verftet i Bergen og Byscenen i Trondheim, scener og folk vi elsker å komme tilbake til.

Denne turnéen blir eksklusiv på den måten at det ikke legges opp til noen ekstrakonserter. Jeg håper dere har lyst til å henge med oss på klubb!

18. november
Dørene åpner
20:00