Annual Rock Show

Konsert

Annual Rock Show

Lørdag 12.november 2022
20:00

PIL & BUE, CULT MEMBER og FELÉTH er bekreftet! For en heftig konsertkveld dette kommer til å bli!!

Dørene åpner 20:00
Feléth 21:00 - 21:40
Cult Member 22:00 - 22:40
Pil & Bue 23:00 - 00:00

——

PIL & BUE returnerte i 2021 etter tre års pause med det kritikerroste albumet «The World Is A Rabbit Hole», en tungrockperle av et album, der referansene trekkes til and som Muse, Queens of the Stone Age, Metallica og Wolfmother. Nytt album tidlig i 2023.
Pil & Bue ble startet i 2013, og er en hardrock duo. Flere av bandets singler har blitt brukt flittig i Tommy Wirkolas filmunivers, hvor blant annet låta «Fire» fikk æren av å lydsette rulleteksten på Hollywood blockbusteren «What Happened To Monday».
Bandet har turnert flittig over hele landet, og har også vært et par runder ute i Europa.

——

CULT MEMBER er et crossover thrash-band fra Tromsø.
Cult Member ga ut sin første EP våren 2020 og slipper platen «Infinite Death» høsten 2022. Med vokalist fra Texas, gitarist fra Andenes og medlemmer fra band som Die A Legend, Jabba, Reptile Master og The Box of Mothers spiller de en rask og tung miks av hardcore og thrash.
«Vi blir servert fete gitarriff, hyperaktiv tromme-vold og uber-macho gjengvokal langt over harry-grensa. Og slikt må man jo bare elske. I alle fall vi som digger Suicidal Tendencies, Iron Reagan og Municipal Waste – alle navn som dukker opp i hodet mitt i løpet av konserten» (Helge Skog, Feedback)

——

I hjertet av Nord-Norge finner du FELÉTH, en sjarmerende kvintett bestående av fem frydefulle musikalske gutter som spiller ekstrem og teknisk ladet musikk, som de selv beskriver som ‘’Teknisk dødsrock’’.
Denne femmannsstøymaskinen fra Finnmark skriver blytunge riff-drevne låter fylt med intense melodiøse gitarer, huleboer hamring og ekstrem guttesang, kjent for sine energiske, tighte og koselige opptredener.

Gutta debuterte i 2020 med «Depravity» som ble godt mottatt både nasjonalt og internasjonalt med sterke anmeldelser, samt en premiere på Metal Injection. Med konserter på bl.a. Tons of Rock og Buktafestivalen er guttene klare med deres nye album «Divine Blight» som kommer i slutten av året.

____

ANNUAL ROCK SHOW er en årlig mini-festival i regi av plateselskapet Rob Mules Records med det formål å fronte egne label-band i tillegg til andre band vi rett og slett bare digger. I sum lage til en festaften for alle involverte.

I år har vi den glede av å returnere til Studentsamfunnet Driv!

12. november
Dørene åpner
20:00