Hva er det som spiser meg om natten

Konsert

Hva er det som spiser meg om natten

Fredag 9.september 2022
20:45

«Hva er det som spiser meg om natten» er rett og slett det nye bandet til Klish & Erling Ramskjell (tidligere Æ).
02.09 slipper de sitt første album, og reiser på slipp-turne sammen med universets grymmeste trio:
Hallstein Sandvin, Truls Nordbye og Kåre Riibe Ramskjell 

Hva er det som spiser meg om natten kan beskrives som «to menn som etter mange år i tekst og musikk, rydder litt i krokene gransker funnene- og styrer seg inn mot en felles visjon, som settes ut i livet sammen med et musikalsk og fruktig menneskefat»

De viktigste tematiske bestanddelene sirkler i grove trekk rundt Kaos, Melankoli, Radikal merkelighet, Fantasi om insekter, Dysfunk og Hevn. Selvfølgelig med god plass til sverd i skogen, defensiv arkitektur og forferdelige forbilder.

Alt pakket inn i ei jernbeslått dundyne av rock/pop/hiphop/og alt som er bra og dårlig med musikk

Duoens første felles innspilling «Alltid e merkelig» ble ukens låt hos Helge Skog i Itromsø, som blant annet sier «Lekkert som fy fra to raringer – Erling og Klish drar det beste ut av hverandre»
https://www.itromso.no/feedback/lata/2021/04/16/Lekkert-som-bare-fy-fra-to-raringer-23806866.ece

Victor Josefsen på Deichmann kaller låten «En perfekt symbiose» og krydrer resten av anmeldelsen sin med lovord.
https://blogg.deichman.no/musikk/2021/04/18/singelanmeldelse-erling-ramskjell-klish-feat-minensemblet-all-tid-e-merkelig/

Både Klish og Ramskjell har gjennom adskillige utgivelser, konserter, og prosjekter bygd seg opp solid anerkjennelse. Og til tross for all sin originalitet, tekstlig styrke og kompromissløshet: Det har blitt både radiolistinger, Tv-spillinger, overstrømmende anmeldelser, bestillingsverk og festivalkunstner-status.

9. september
Dørene åpner
20:45