Erlend Ropstad

Konsert

Erlend Ropstad

Da himmelen brant
Torsdag 28.oktober 2021
20:00

Erlend Ropstad & De Rotløse turne høsten 2021!

Da himmelen brant

Planlegging er ikke den nye musikken! Men det ligger mye godt og venter, i planene vi alle ønsker å forløse. Det er jo planleggingens tid vi er inne i, men de fleste planene fra de siste 12-14 månedene har det ikke blitt så mye av. Det hindrer oss likevel ikke i å legge nye, satse på at alt ordner seg og at Erlend Ropstad og De Rotløse kan dra på turneen som er booket for høsten 2021. Dette vil bli en releaseturné for plata «Da Himmelen Brant Var Alle Hunder Stille,» som egentlig skulle vært ute den høsten alle måtte avlyse, men nå kommer 16. april.
Vi satser på at folk kan gjøre comeback på de mange flotte konsertstedene som har stått mer eller mindre tomme i et år nå. Vi er óg helt sikre på at det blir mange sterke øyeblikk, både for bandet, arrangører og for publikum. Den kraftige symbiosen som er så savnet!
Om få måneder nå, vil altså Erlend Ropstad kunngjøre fra en mikrofon, i et konsertlokale, for en stor gjeng publikum, med sin egen gjeng; bandet på scenen, lydtekniker, arrangører og crew: “VELKOMMEN TIL KONSERT!”

For et øyeblikk å glede seg til!

28. oktober
Dørene åpner
20:00