Kick-off / Kickslip

DebutUKA

Kick-off / Kickslip

DEBUTUKA 2021
Tirsdag 10.august 2021
21:00

KICKSLIP
Sted: Driv
CC: 80kr
ID: 18år
Vi kicker i gang DebutUKA 2021 med KICKSLIP som skaper konge stemning og en fantastisk start på Fadderuka!
Kickslip hadde aldri trodd at det som startet som et morsomt prosjekt hvor de hadde fri utfoldelse skulle bli et satsingsprosjekt. Baard har sin bakgrunn fra metal, og denne energien har vist seg at resonnerer sinnsykt bra i house- og klubbmusikk.
DJ Boge har i et tiår vært en av landets mest anerkjente vinyl-DJ’s og frekventerer ofte bak platespillerne på noen av hovedstadens mest populære klubber. Sammen har gutta blitt som et band å regne og under sine opptredener leverer de hakeslepp, all-dans, ekstatisk klapp og hoi, flyvende trommestikker, glovarm scratching og se heller ikke bort ifra svette menn i bar overkropp.
Vi har tilrettelagt slik at alle kan holde 1 meters avstand, vi har smittesporing, og antibac lett tilgjengelig.
Vis hensyn, hold avstand, hold deg hjemme hvis du er syk, ta vare på deg selv og andre

10. august
Dørene åpner
21:00