UGRESS / supp. Ernst Malo

Konsert

UGRESS / supp. Ernst Malo

20 års jubileumskonsert
Lørdag 28.november 2020
20:00

UGRESS - 20 ÅRS JUBILEUMSKONSERT

DØRENE ÅPNER KL. 20:00
ID: 18 ÅR

Ugress har i 20 år levert filmatisk elektronika til utallige scener og skjermer i hele Europa. Med en storslagen, dystopisk og dansbar sound har prosjektet vunnet oppmerksomhet for et liveshow som er like mye konsertopplevelse som musikkvideo, film og dataspill. Denne kvelden feires det hele med et fyrverkeri av blodferske hits og tidløse slagere – sammen med trommeslager og perkusjonist Nasra Ali Omar.

Ugress har bak seg flere gull-selgende album, flere nominasjoner til Spellemannsprisen, Gullruten og Amanda, vært årets Urørt, er jevnlig playlistet av Spotify i mørke kroker, har skapt soundtracket til flere store TV-serier og dataspill, samt skapt bestillingsverk og produksjoner for de fleste norske institusjoner som Festspillene i Bergen, Kork, Nasjonalballetten, Carte Blanche, Stavanger Konserthall, Oslo Miljøhovedstad 2019 m. fl.

Prosjektet har de siste årene turnert Europa og Norge med mediaverket «There Is No Here, Here», støttet av en trilogi «Dark Future» album utgivelser. I en post-apokalyptisk skog av skjermer og projeksjoner fremstår en fiktiv, uvirkelig virkelighet – som likevel er umiddelbart gjenkjennelig for oss alle, i vår skjermbaserte hverdag med evig splittet oppmerksomhet.

Med melodisk, dansbar og atmosfærisk musikk i grenselandet mellom film og elektronika, beveger musikerne seg inn i filmer, i YouTube-klipp, dating-apps, løper gjennom videospill og sosiale medier, suser musikalsk gjennom en uendelig serie med hyper-reelle, medierte virkeligheter. Det hele i en ramme av et pulserende nattklubblandskap, rastløst søkende etter mening i en drømmende eskapisme og hverdagsnær mediajungel.

Ugress live består av Gisle Martens Meyer på vokal, samples, media og visuals, og Nasra Ali Omar på slagverk og perkusjon.

http://www.ugress.com/
https://open.spotify.com/artist/7z7iM83U5FOtatZG5pd53f
https://www.facebook.com/ugress/
https://www.instagram.com/ugressofficial/

28. november
Dørene åpner
20:00