Klubbturné høsten 2019 - Erlend Ropstad & De Rotløse

Konsert

Klubbturné høsten 2019 - Erlend Ropstad & De Rotløse

Lørdag 7.desember 2019
20:00

ERLEND ROPSTAD

ISBJØRN SCENE 
DØRENE ÅPNER KL. 20:00
ID: 18 ÅR

Sommeren der det store publikum virkelig oppdaget Erlend Ropstad & De Rotløse på alvor er på hell og høstens klubbturne klar. Insisterende og mektig rock om kjærlighet, håp og håpløshet, vilt fete tekster og bløt sørlandsdialekt gir perfekt energi og alle disse motsetningene løfter publikum til ekstase. Den kompromissløse liveenergien løfter tak og åpner hjerter. 

Erlend Ropstad & De Rotløse er foruten Erlend (vokal og gitar), Per Jørgensen Tobro (bass), Mattias Hellberg (gitar), Julie Falkevik Tungevåg (keybords), Gunnar Sæter (trommer). Et band så samspilte at flere anmeldere i år har hevdet de er norges beste liveband. Forvent en konsert som spenner fra stadionrock via hudløse, nydelige sanger til reinhekla pønk. En konsert med dette bandet i Erlend Ropstads nå så kritikerroste låtskriverunivers, er et must i 2019. 

7. desember
Dørene åpner
20:00