Norges arktiske studentsamskipnad fyller 50 år

Konsert

Norges arktiske studentsamskipnad fyller 50 år

Fredag 8.november 2019
20:00

50 ÅRS JUBILEUMKONSERT

SNN SCENE
DØRENE ÅPNER KL. 20:00
SHOWSTART KL. 21:00

Dette er en gave til studentene, men all er invitert når Norges arktiske studentsamskipnad fyller 50 år, og det er med stor glede samskipnaden inviterer til GRATIS konsert med ISÁK og The Modern Times! 

-----------------------------------------------------------------------------------

ISÁK
Gjennom å blande tradisjonell joik, urbane synther og et tekstunivers som kombinerer både engelsk og samisk, flytter ISÁK grensene for det vi vanligvis definerer som popmusikk. De gjorde seg for alvor bemerket på den norske musikkscenen i 2018 – først da de hyllet Mari Boine på den direktesendte Spellemannprisen og siden i Stjernekamp på NRK, der vokalist Ella Marie gikk av med seieren. ISÁK består av vokalist Ella Marie Hætta Isaksen, produsent Daniel Eriksen (Alan Walker, The Wombats) og trommeslager Aleksander Kostopoulos (Mari Boine, Moddi, Adjagas, Pil & Bue).


The Modern Times
Deres hybrid av kantete post-punk, breial punkrock og power pop fra garasjen høres ut som lite annet der ute i disse dager. Dette er også mye takket være sanger Magnus Vold Jensens unike og treffende fremføring.

Med andreplata Algorhythmic Dance Music, har The Modern Times signert med Black Pop Records og ytterligere finpusset sitt musikalske uttrykk. Albumet låter som en krangel mellom Parquet Courts og forvirra Gang of Four-medlemmer, mens The Hives sniker foran dem i barkøen. For eksempel. The Modern Times fikk mye positiv oppmerksomhet og flotte anmeldelser for sitt debutalbum This Is The Modern Times i 2017. Hissig turnévirksomhet har etterfulgt og har etablert gjengen som et liveband å regne med, med et rykte om livlige og rølpete konserter som konverterer tvilere til fans på sekunder. Deres nyeste album Algorhythmic Dance Music kom ut 30. august i år.

8. november
Dørene åpner
20:00