Barren Womb

Konsert

Barren Womb

Support: Cult Member
Fredag 15.november 2019
20:00

BARREN WOMB

ISBJØRN SCENE
DØRENE ÅPNER KL. 20:00
ID: 18 ÅR

Den nordiske støyrockduoen BARREN WOMB har siden 2011 holdt helvete med deres minimalistiske tilnærming, grisehøye volum og endeløse eksperimenteringsbehov. Her hamres poenget inn gjennom primitiv dynamikk og riffets urkraft.

De har så langt spilt over 250 konsert i Europa og USA, hvor de har delt scene med blant annet Entombed A.D., Voivod, Conan og Årabrot, samt spilt på festivaler som SXSW, by:Larm, Øya og Pstereo.

"Old Money / New Lows", bandets tredje full-lengder, ble sluppet i februar 2018 til svært gode kritikker både her til lands og i utlandet. Etter en vellykket Europaturné samt noen utvalgte datoer i Norge sammen med Blood Command tidligere i år har duoen hatt pause fra livespilling for å fokusere på å skrive ferdig det som skal bli deres fjerde album. Når bandet spiller på Driv 15. november har de akkurat gjort seg ferdig i studio, så her kan det forventes både gamle svisker og rykende ferske bangers. Vel møtt!


"Barren Womb er et makeløst band"
5/6 - Feedback

"Barren Womb er et av Norges mest spennende band om dagen"
6/6 - GAFFA

"Barren Womb push the boundaries of what two guys with instruments can create"
- Loudwire

“It’s rare that a band sounds this pummeling and gleeful at the same time”
8/10 - Decibel Magazine

-------------------------------------------------------------

Cult Member er et av byens ferskeste tilskudd til undergrunnsscenen, og består av medlemmer fra JABBA, Kobol og Die A Legend.
De beskriver seg selv som "Et crossover hardcore-band fra Tromsø. 

Vil du vite mer? Kom å se de på Driv 15 november med Barren Womb.

15. november
Dørene åpner
20:00