Julie Bergan

Konsert

Julie Bergan

Fredag 27.september 2019
20:00

JULIE BERGAN
27. SEPTEMBER
SNN-SCENE
DØRENE ÅPNER KL. 20:00

NB! Galleriet er åpent for de under 18 år

EN AV NORGES MEST ENERGISKE LIVEARTISTER kommer til Driv!

Julie Bergan har vist seg å være en av de mest ettertraktede og energiske liveartistene landet har å tilby. Med sin livlige personlighet, kraftfulle vokal, og altoppslukende fremføringsevne skyter hun publikums forventninger til himmelen og tilbake. Det unge talentet har så langt samlet over 500 millioner musikk strømminger og tallene tikker oppover hvert sekund. Etter sin første smak på et internasjonalt gjennombrudd med «All Hours» og «Arigato» har Bergan spilt konserter over hele verden, både solokonserter og som en stødig oppvarmer for verdensidoler som Justin Bieber, Dua Lipa og Jesse Glynne.

I 2018 turnerte hun verden over med superstjerne-DJ Alan Walker på internasjonale scener som Coachella i USA og EDC i Japan, samt utallige klubbkonserter i Asia og Europa. Etter slippet av det 2 x platina selgende debutalbumet «Turn On The Lights» i 2018 har alle piler pekt oppover for stjerneskuddet. Supersamarbeidet «Ignite» med K-391 og Alan Walker ble Bergans andre norske #1 på VG-lista, og den ble også kåret til årets norske låt under NRJ Awards i fjor. I hennes tidligere år har hun vunnet Musikkforleggerprisen for «Årets gjennombrudd» med «Arigato» og vært nominert til 3 x Spellemannprisen og P3 Gull.

De siste tre årene har artisten spilt over imponerende 200 konserter i inn og utland og også i 2019 blir navnet hennes å se på en rekke festival og konsertplakater når hun legger ut på «Hard Feelings Tour»

www.juliebergan.no
twitter/instagram: juliebergan
Facebook: julieberganmusic

27. september
Dørene åpner
20:00