EZZARI

Konsert

EZZARI

I samarbeid med Ung Kulturrabatt Tvibit
Onsdag 4.september 2019
16:00

EZZARI

SUPPORT 
ISBJØRN SCENE
DØRENE ÅPNER KL. 16:00
SHOWSTART KL. 17:00

NB! ID: 15-19 år 

Med franske rytmer har Ezzari fått folk til å synge med på låter som «Casablanca» og «Dør for deg», samtidig som hans lyriske talent har fått skinne på rap - låter som «Ikke ring meg». Han har mange baller i luften, og har gjort seg kjent både gjennom musikken sin, og som host for podcasten og radioprogrammet Andregenerasjonen. I sommer har han spilt konserter landet rundt, med stopp på store festivaler som Slottsfjell og Havna, i tillegg til turné med VG - lista.

Ezzari har høstet skryt for å lage rap fra hjertet, og er symbolet på en ny generasjon artister som lager låter med budskap. P3 skriver i en anmeldelse at man kan trekke paralleller til Karpe Diem, samtidig som Ezzari har klart å skape noe nytt. Kun en måned etter å ha lagt ut sin første låt på YouTube, en remix av Meek Mills ”Blue Notes”, signerte Ezzari med Universal Music og DefJam. Musikken hans er kjennetegnet av sterke tekster, en wavy sound og rytmer som fenger. Hittil i 2018 har han droppet flere singler, blant annet gatebangeren «Ikke ring meg», og gladlåta «Jaja» sammen med Kald Flamme, og sommerhiten «Casablanca».

--------------------------------------------------------------------

SOÈ er aliaset til Vilde Mortensen, en 20 år gammel nyoppstartet artist fra Tromsø. De siste årenen har SOÈ jobbet utallige dager i studio med flere av Tromsøs dyktigste produsenter. Gode, tidløse popmelodier er nøkkelordet for musikken til det unge låtskrivertalentet.

I høst presenterer SOÉ låtene sine for første gang med fullt band. Dette markerer starten på et nytt spennende sound du bør få med deg. Med seg live har hun et usedvanlig samspilt liveband med musikere fra bl.a
Resirkulert, Viljar Broks og Kiss The Tattoo.

4. september
Dørene åpner
16:00