JOAN AS POLICE WOMAN solo

Konsert

JOAN AS POLICE WOMAN solo

Torsdag 30.mai 2019
20:00

JOAN AS POLICE WOMAN solo

ISBJØRN SCENE
DØRENE ÅPNER KL. 20:00
ID: 18 ÅR

Joan As Police Woman slipper sin første karriere retrospektiv "Anthology" i mai 2019 via PIAS. Denne inneholder tretti av hennes største sanger sammen med sjeldne og andre utleverte materialer. Denne samlingen avslører hennes engasjement for eksperimentering og kunnskap og kjærlighet til musikk av alle slag.

For hennes 2019-turné stripper hun lyden helt ned til sin sanne essens, og utfører direkte fra sin sangbok med piano og gitar som virkemiddel. Dette er et konsertformat som hennes fans har ønsket å høre siden hennes kjære solo-show til støtte for hennes 2006 klassiske debutalbum "Real Life".

Under denne konserten vil dere se Joan rekonstruere mange av de viktigste sangene fra Anthology, samt sanger fra hennes kommende album. Ikke gå glipp av dette. 

---------------------------------------------------------------------------------

Joan As Police Woman releases her first career retrospective “Anthology” May 2019 via PIAS. The multi disc set collects thirty of her greatest songs alongside rare and unreleased material.  Anthology highlights Joan’s remarkable first fifteen years of writing and recording music that defies catagorazation. This compilation reveals her dedication to experimentation and vast knowledge and love of music of all kinds.

For her 2019 tour she strips her sound down to its true essence, performing her songbook solo with piano and guitar. This is a concert format her fans have longed to hear since her much loved solo shows in support of her 2006 classic debut album Real Life.

These concerts will see Joan reimagine many of the key songs from Anthology and play songs from her upcoming second album of covers. Not to be missed.

30. mai
Dørene åpner
20:00