Janove

Konsert

Janove

Fredag 16.november 2018
21:00

JANOVE
16. NOVEMBER
SNN SCENE
DØRENE ÅPNER KL. 21:00
ID: 18 ÅR

Ny,  nær  og  personlig  EP  og  turné  fra  Janove   

I  snart  to  tiår  kjenner  vi  ham  som  energisk  vokalist  i  sitt  legendariske  Kaizers  Orchestra,  som  soloartist  i  front  av  sitt  nye  rockeband  eller  som  komponisten  bak  teaterstykker,  musikaler  og  film.  21.  september  2018  kommer  Janove  med  en  rykende  fersk  EP  med  det  underfundige  navnet  «Spindelvevriff».  I  oktober  drar  han  på  en  omfattende  Norgesturné  med  samme  navn.   

Nå  skal  multiinstrumentalisten  endelig  få  sette  seg  ned  og  vise  publikum  hvilke  kvaliteter  som  ligger  i  hans  låter,  tekster  og  unike  formidlingsevne.Her  vil  han  vise  en  ny  side  som  artist  når  han  selv  spiller  piano,  orgler  eller  gitarer  og  fremfører  sine  beste  låter  fra  solokarrieren  slik  de  ble  født  og  komponert,  nedstrippet  og  akustisk  i  sin  reneste  form. 

Janove  beskriver  sitt  nye  show  slik:  «Jeg  har  alltid  hatt  teatralske  element  i  min  musikk,  mine  tekstunivers  og  liveshow,  men  i  dette  formatet  går  jeg  enda  litt  lenger.  For  selv  om  det  i  utgangspunktet  er  et  nakent  «one  man  show»  vil  jeg  by  på  en  konsert  hvor  jeg  også  tar  i  bruk  enkle  triks  fra  sjangeren  «Fattigmannssirkus». 

«Dette  blir  altså  først  og  fremst  en  konsert,  men  tilført  litt  scenografi  og  staffasje  hvor  musikken  krydres  med  små  innslag  av  teatralske  og  musikalske  karakterer.  Vi  kommer  som  alltid  med  en  smakfull  produksjon  av  lyd  og  lys.  Jeg  tror  dette  er  en  setting  hvor  det  blir  naturlig  å  prate  litt  mer  personlig  med  publikum  om  mine  tekster  og  min  musikk.»

Janove  sine  konserter  pleier  å  bli  meget  godt  mottatt  av  både  trofaste  fans  og  anmeldere.  De  vanligste  adjektivene  har  ofte  vært  «energisk»,  «sjarmerende»,  eller  «storslått»  Etter  denne  opplevelsen  høres  det  ut  som  vi  må  supplere  med  «personlig»,  «teatralsk»  og  i  ganske  sikkert  «magisk.

Her  er  full  turnéliste:   

19.  okt  -  Zetlitz,  Stavanger 

20.  oktober  -  Teateret,  Kristiansand   

30.  oktober  -  Ole  Bull  Teater,  Bergen 

31.  oktober  -  Terminalen,  Ålesund 

1.  november  -  Byscenen,  Trondheim 

2.  november  -  Parkteatret,  Oslo 

3.  november  -  Festiviteten,  Haugesund 

16.  november  -  Driv,  Tromsø 

17.  november  -  Stormen,  Bodø 

23.  november  -  Storstova,  Bryne 

 

Velkommen  på  konsert!

16. november
Dørene åpner
21:00