Joddski

Konsert

Joddski

Support: Viljar Broks
Lørdag 13.oktober 2018
21:00

JODDSKI
SNN-Scenen
Døråpning kl. 21
ID: 18 år

JODDSKI annonserer nytt album og slippturné

Tungtvann-veteranen Joddski har ikke ligget på latisden siste året. Bokutgivelse -med påfølgende bokbadturne, samarbeid med hiphop-legender som Sugarhill Gang og Melle Mel er bare toppen av isfjellet. Til høsten er han klar med albumet Glasshuset og påfølgende Norgesturné.

Den Halvdan Sivertsen-samplende «Gata», var første smakebit fra det kommende prosjektet, og da Joddski toppet plakaten på Blåfrostfestivalen i februar (til terningkast 6) fikk publikum servert flere låter fra det kommende albumet. Nylig slapp han den fløyelsmyke singelen «Dumsnill» med Bodø-rapper og NMG-Huset-medlem Mats Dawg. Den pastellfargede musikkvideoen viste en ny side av legenden, mysende inn i sola, med blomster dalende ned omkring ham.

Begge låtene blir å finne på albumet «Glasshuset» som slippes til høsten. Albumet er produsert av den Bodøbaserte Darkside Of The Force-legenden Salvador Sanchez.
Sammen har de to tilårskomne pionérene skrudd sammen det Joddski kaller «den ultimate 40-årskrisa» på plate. Dette har de gjort i studioet Hønsehuset, der Joddski gjorde noen av sine første innspillinger for godt over 20 år siden.

Norgesturneen starter i Trondheim 14. september på Cafe Skuret, og avsluttes på Sinus i Bodø 21. desember.

I sommer ser du Joddski live på Karlsøyfestivalen, Trænafestivalen, God Nok og Naustvikafestivalen, samt som DJ på Pstereo.

----------------------------------------------------------------------------

Som support har Joddski valgt en Tromsø-rapper ved navn Viljar broks.

Viljar Broks som har gjort seg bemerka med ei utradisjonell tilnærming til hiphop-faget, med sin bakgrunn i indierock, og et image milevis unna det bråkjekke og knallharde vi ofte har forbundet med nordnorsk rap. Han har hittil blitt streamet over 400 000 ganger, anbefalt av Urørt og spilt på NRK P3 , og hatt “Ukas Album” hos Norsk På Spotify. I 2016 ble han listet på Gaffa Sveriges liste over “Beste nordiske utgivelser innen Urban musikk 2016” for EPen “Stua Di”. Er for tiden aktuell med singlene «Livredd» og «Trequartista».

13. oktober
Dørene åpner
21:00