DEBUTUKA: LEMAITRE

Konsert

DEBUTUKA: LEMAITRE

Søndag 19.august 2018
20:00

LEMAITRE
SNN-Scenen
Døråpning kl. 20:00
ID: 18 år

Den  norske,  Los  Angeles-baserte  elektronikaduoen  Lemaitre  returnerer  med  ny  singel  –og  er  igjen  klare  til  å  fylle Tromsø med  sine  hjemmefans.

Lemaitre  debuterte  i  2010  og  har  siden  hatt  noen  eventyrlige  år,  med  massiv  internasjonal  interesse.  De  har  blant  annet  gjort  en  uforglemmelig  opptreden  på  Coachella,  «We  Got  U»  ble  plukket  ut  som  en  av  låtene  på  FIFA  17,  de  har  hatt  tung  radiorotasjon,  og  musikken  deres  dukker  stadig  opp  i  tv-serier  og  reklame,  blant  annet  i  telefonreklame  for  Google  og  Apple.  Mye  har  altså  skjedd  siden  Ketil  Jansen  og  Ulrik  Denizou  Lund  møttes  i  Oslo  og  knyttet  felles  bånd  rundt  deres  interesse  for  musikk  og  artister  som  Chemical  Brothers  og  Basement  Jaxx. 

Den  nye  singelen  «Machine»  blander  lyse  synthlinjer,  cathy  gitarriff  og  svevende  melodi,  i  en  nærmest  indiepop-inspirert  innpakning.  «Machine»  er  den  første  i  en  serie  låter  som  kommer  i  løpet  av  året.  De  kommende  singlene  er  resultatet  av  samarbeidet  med  produsentene  Coucheron,  Jerry  Folk  og  Bearson,  alle  nordmenn  og  gode  venner  bosatt  i  L.A.

19. august
Dørene åpner
20:00