Lisa Skoglund - Releasekonsert

Konsert

Lisa Skoglund - Releasekonsert

Torsdag 3.mai 2018
20:00

Lisa Skoglund
Isbjørn Scene
Døråpning kl. 20
ID: 18 år

Lisa Skoglund er født og oppvokst i Tromsø. I 2011 flyttet hun til Oslo for å ta bachelor i populærmusikk, med vokal som hovedinstrument. Allerede første året i hovedstaden fant hun band, og jobbet kontinuerlig med eget musikkuttrykk ved siden av utdannelsen. I 2013 ble hun tildelt Festspillene i Nord-Norges turnéstipend og la ut på norgesturné. Våren 2014 ga hun ut EP-en «Alt Vi Ikke Sir». I denne perioden spilte Skoglund på blant annet Buktafestivalen, Parkteateret, Josefines Visescene, Driv og Kulturkirka Jakob. 

Lisa Skoglund har de siste to årene skrevet låter fra sin base i Tromsø. I den kreative prosessen har hun knyttet til seg produsent Are Simonsen og dyktige musikere. Fra våren 2017 har Skoglund spilt småkonserter rundt omkring i Nord-Norge og 20. oktober kom "Hjertefyll", første singel fra den kommende EPén "Falle der æ står". Singelen ble anbefalt av P3 urørt, gikk rett inn på Radio Novas A-liste og er streamet 40k ganger på spotify. Våren 2018 har hun varmet opp for Dagny og Stein Torleif Bjella.

Lisa er en autentisk låtskriver som forteller historier om det uforløste mellom mennesker og tar oss trygt inn på følelser vi sjelden tørr å stå i. Skoglund pakker det hele elegant inn i et lekent poplandskap.

3. mai
Dørene åpner
20:00