Electric Eye

Konsert

Electric Eye

Fredag 16.mars 2018
21:00

Electric Eye
Isbjørn Scene
Døråpning kl. 21
ID: 18 år

Electric Eye: «The Poisonous Tree» Jansen Records 2017

Vi er i Broen Studio i Bergen. Øystein Braut, Njål Clementsen, Anders Bjelland og Øyvind Hegg-Lunde har låst seg i en groove som aldri virker å stoppe. Kroppene vugger taktfast til musikken, hodene rister henrykt til låta som pumper utav rommet ogdet virker som de aldri skal komme utav det. Kanskje de ikke vil ut? Det er halvannet år siden Electric Eye ga ut sin andre plate, «Different Sun», og enda kortere siden live-albumet «Live at Blå» kom ut. Men, nå står de altså her igjen, klare til å dra deg med inn i en ny virvelvind av psykedeliske og hypnotiske rytmer. Innen psykedelisk rock er det ingen her til lands som er på høyde med det disse gutta driver med per i dag, og skal vi være lite beskjedne, så er det ikke så mange internasjonalt heller.  Siden sist har de reist verden rundt, og besøkt land som USA, Japan, Italia, Tyskland, Danmark og mange, mange flere.

De har vært over hele kloden og spilt konserter, det er nemlig der man virke-lig får oppleve Electric Eye på kroppen. Nå har de tatt med alle konsertene, alle erfaringene, og alle låtene de har skrevet på veien inn i studio, og skal overføre dette til plate. Det kan ikke bli noe annet enn helt fantastisk.  Tilbake i studio, det er vanskelig å ikke la seg fascinere. Bandet skal gi ut sin tredje plate på høsten 2018, og nå pløyer de gjennom de aktuelle låtene. Det høres ut som et soundtrack til en film som ikke er laget ennå, det er skurkete syre-prog, det er etno-jazz, og det er old school hiphop grooves blandet med det etter hvert så gjenkjennelige Electric Eye-soundet.  «The Poisonous Tree» slippes på Jansen Records 3. november.

16. mars
Dørene åpner
21:00