Ralph Myerz and the Jack Herren Band

Konsert

Ralph Myerz and the Jack Herren Band

Nordlysfestivalen
Fredag 2.Februar 2018
20:00

Ralph Myerz and the Jack Herren Band
SNN Scene
Døråpning kl. 20
Konsertstart kl. 21
ID: 18 år 

Ralph & Co er tilbake med et eksklusivt gjestespill på Nordlysfestivalen! Fra gjennombruddet med "A Special EP» har Ralph Myerz bygget opp en ekstremt lojal fanbase som dekker to generasjoner publikum.

I retur har det legendariske elektronikabandet vært like intenst entusiastiske enten de spiller for hundre på en sliten klubb, eller for 70 000 som stand in for David Bowie. En konsert med Ralph Myerz er en visuell opplevelse med lys-show, eksplosiv galskap og høy partyfaktor.

I 2009 trappet bandet ned på aktiviteten etter 300.000 solgte plater, turnéer i Norge og Europa med tittelen Norges råeste live-act intakt. Siden den gang har frontfigurene Erlend Sellevold og Tarjei Strøm vært opptatt med andre ting: Datarock, Snoop Dogg, George Clinton, Diana Ross, Ylvis, Maria Mena, Nico & Vinz og Lars Vaular for å nevne noe.

Trommis Tarjei Strøm er også programleder for TV2s Gullrutevinner «The Stream».

Men i 2017 var Ralph & Co på veien igjen med flere konserter. Publikum fikk servert en gullrekke av bandets store hits, kombinert med nye tunge groover og catchy melodier fra maestro Erlend Sellevold.

En helt spesiell link til Nord-Norge er bandets egen blåserekke The Herren Horns (internt kalt the Blowjob). Da bandet turnerte i nord for å markere 10-årsjubileet i 2008, ønsket man seg en blåserekke. Det fikk man, og denne rekka har gjestet bandet ved flere anledninger på konserter og festivaler både i Norge og utenlands. Vi kan garantere at Driv vil koke av tunge danse-beat og hyperelegant elektronika, bakket opp av et særs utagerende kompband og en nordnorsk blåserekke som tar oss flere riff nærmere Mr Myerz og Mr Herrens hjemsted.


RMJHB: Erlend Sellevold – knotter; Tarjei Strøm – trommer; Benjamin Helland – perkusjon; Marius Larsen – guitar; Thomas Larssen – bass
The Herren Horns: Marius Haltli – trumpet, Anders Eriksson – trumpet, Fred Glesnes – tenor sax, Kent Robin Nilsen – trombone.

2. Februar
Dørene åpner
20:00