THE BAND CALLED OH

Konsert

THE BAND CALLED OH

Support: Vuyo
Lørdag 2.desember 2017
21:00

The band called Oh har siden oppstarten i 2011 gitt ut to EPer og et kritikerrost og Spellemansnominert album. I 2016 jobbet de med, og framførte bestillingsverket «Guerrilla Gardening» for Varangerfestivalen og 25. mai slapp de første utdrag, «Tree Hugger», fra albumet som slippes kronologisk i høst. «Guerrilla Gardening» er en ode til det grønne og fruktbare. Musikken trekker linjer til artister som Anderson Paak, Frank Ocean og The Weeknd og tilhører en sjanger vi ser former den nye popmusikken på internasjonalt nivå i dag.

Bandet fra Tromsø har tidligere fått enestående og utelukkende positive kritikker for sine uforglemmelige liveopptredener med deres unike tolkning av neosoul-sjangeren. De har lagt godt over 200 spilte konserter bak seg i både Norge, USA, Spania og Russland, og etter fullsatte By:Larm-konserter i 2014 skrev Aftenposten at de har et helt spesielt internasjonalt sound.

Bandet består av: Frode Larsen - Vokal og tekst Morten Steene - Bass Eirik Fjelde - Keys Jonas Karlsen - Perkusjon Arnljot Nordvik - Gitar

Support: Vuyo

Vuyo er født i Zimbabwe og delvis oppvokst i Norge, Sør-Afrika og Zambia, og Ole "Vuyo" Småge (født 1988) hadde sett store deler av verden allerede som liten. Med en far som var svært involvert i frigjøringen av Sør-Afrika og en mor som var dypt investert i namibisk frigjøring, var Vuyo bestemt på å være en verdensborger etter å ha bodd i Oslo i løpet av tenårene. 

Etter å ha blitt med i det norske kunstkollektivet "North Of" denne høsten, er Vuyo nå klar for å vise frem sitt musikalske arbeid. Han starter med å vise frem sporet "Lord Knows" produsert av Oseias Xavier og mikset av Poppa Lars. En EP som viser frem Vuyo sitt talent som rapper, sanger og produser er forventet i 2018.

2. desember
Dørene åpner
21:00