Herreklubben Schnytt

Konsert

Herreklubben Schnytt

Releasekonsert
Lørdag 18.november 2017
21:00

Da det for åtte år siden ble startet en underskriftskampanje på internetten for å få Herreklubben til å spille på ny var det syv personer som sluttet opp om oppfordringen, oppsluttningen rundt bandet kan dermed sies å være laber.

De gjennomførte den siste konserten i Tromsø for ganske nøyaktig ti år siden. Herreklubben er et band et fåtall mennesker husker, selv bandmedlemmene har store problemer med å husker konsertene sine. Det siste kan ha en sammenheng med konsumet av Ludwig Macks leskedrikke.

Men nå slipper bandet sin første singel noensinne og da er det duket for releasekonsert!

Finn frem danseskoene (eventuelt rullatoren) og møt opp til en minneverdig kveld med en hitparade av låter som Søvnens Mester, Idiota og Æ vil flykte. Forhåpentligvis er det ingen som ser behovet av å flykte iløpet av kvelden, for dette blir en kveld helt på det jevne. Kanskje til og med ok-pluss.

Vi kan love at dette blir en engangsgreie, den aller siste Herreklubben Schnytt konserten - så legges prosjektet ned for alltid. Denne blir garantert ikke utsolgt, stress ikke med å kjøpe billett.

Bandet består av Øyvind Nøstmyr (vokal og gitar), Martin Fjellvang Osima (gitar), Frode Henriksen (bass) og Håkon Benjaminsen (trommer).

18. november
Dørene åpner
21:00