Sandra Kolstad

Konsert

Sandra Kolstad

Support: Gypsy Chicken
Torsdag 5.April 2018
20:00

Sandra Kolstad
Support: Gypsy Chicken
Isbjørn Scene
Døråpning kl. 20
ID: 18 år

Nesten tre år har gått siden sist Sandra Kolstad slapp det kritikerroste albumet Zero Gravity State of Mind, men det er ikke på grunn av idétørke. I løpet av denne tiden har nemlig Kolstad rukket både å debutere som skuespiller på Den Nationale Scene, og som teaterkomponist til stykket Songfuglen på Det Norske Teatret og turnert masse, ikke minst i Latin-Amerika.

Nå er hun klar med albumet San Silva.  – Arbeidstittelen på plata var Music For Me/Music For You og var tenkt som en slags kommentar til hvorfor man lager musikk, hva som er kunstnerens rolle i vår tid, i hvilken grad kunsten når ut fra kunstneren og betyr noe for andre. Hvem lager vi musikk for? Oss selv eller lytteren?  Låtene på albumet tar derfor for seg noen av de mest brukte ordene i popmusikken: ME og ikke minst YOU. – Ordene Me og You kan handle om så mye. Jeg ville utforske om det er mulig å utfordre hva disse størrelsene betyr, om det i det hele tatt er mulig å sette en tydelig grense mellom meg og deg, og oss og dem. Platas er med andre ord dypt personlig, og dypt politisk.

Gypsy Chicken er en ny duo på Tromsø-scenen. Med en enkel sammensetning av rhytme, ukulele og vokal, tilbyr duoen en avslapet og uvanlig stemning. Solvei Stenslie fra USA er hovedsangeren og skriver teksten. Asia Kraft fra Poland er masterminen bak den melodiske ukulelen. Likevel bytter de en god del på instrumentene gjennom opptreden. I april begynner de å spille in en EP, så her er det spennende ting i vente!

5. April
Dørene åpner
20:00