Boklansering: Studentkulturen i Tromsø 50år

Litteratur

Boklansering: Studentkulturen i Tromsø 50år

Lørdag 29.April 2017
13:00

Studentsamfunnet fyller femti år i 2017 og feirer dette blant annet med å gi ut en bok om studentkulturen i Tromsøs historie.

Boken handler om Studentsamfunnet i Tromsø, Studentuka, Studenthuset i Skippergata (Pizzahuset), Debutuka, studentradioen, Studenthuset driv og Studentsamfunnet Driv. Boken gir en innføring i ulike initiativ i studentmiljøet, samtidig som den setter studentkulturen under lupen og drøfter både engasjement, økonomi og popularitet. Kapitlene dekker historien fra 1967, da Studentsamfunnet blir opprettet og fram til i dag, med sidesyn til andre kulturinitiativ i studentmiljøet.

// ALLE som kommer vil få boken gratis, samt vil vi servere gratis kaffe og kaker til alle etter boklanseringen i cafèen // 

29. April
Starter
13:00