BENDIK

Konsert

BENDIK

Fredag 14.oktober 2016
21:00

Bendik kommer til Driv i oktober!

Sterke kontraster har fulgt Silje Halstensen siden hun startet Bendik i 2008. Lydbildet drives av få musikere, men bandet låter som et orkester. Det er såre tekster som møter faste hjerteslag. Etter å ha vært finalist i Urørtfinalen på NRK P3 i 2011 slapp bandet  debutalbumet «Drømmen Gjør Meg Ingenting» til strålende kritikker året etter. NRK P3 kåret albumet til et av årets beste norske plater i 2012 og Bendik fikk også en P3 Gull-nominasjon for beste liveband i 2012.

«Fortid» er tittelen på tredjealbumet til Bendik, som ble sluppet februar i år. Her kombineres uttrykkene fra «Drømmen Gjør Meg Ingenting» og «No Går Det Over» i store, maksimalistiske lydbilder.

I forbindelse med albumslippet, reiser Bendik på en omfattende norgesturné og Driv er et av stoppene! Singelen ”Hjertebank og kulde” fra sisteskiva har vært radiolistet på P1, P3 og P13 og Bendik har allerede spilt på flere av de største festivalene i både Norge og Skandinavia. Bendik spilte på Buktafestivalen og fikk en femmer av iTromsø.  

"Det som er så kult med Bendik er at de har funnet det perfekte krysningspunktet mellom hardt og mykt - her møter støyende rock det helt nære og sarte. Det gjør ikke bare musikken god, men også liveopptredenen interessant." - 5/6, iTromsø

Vi gleder oss enormt!

 

14. oktober
Dørene åpner
21:00