MINOR MAJORITY

Konsert

MINOR MAJORITY

Lørdag 12.mars 2016 til Søndag 13.mars 2016
21:00

Minor Majority spiller hele Reasons To Hang Around.

Minor Majoritys fjerde album «Reasons To Hang Around» var et av 2000-tallets mest unisont kritikerroste norske album. Plata fikk mer enn femogtjue 5’ere på terningen her hjemme bl.a. i VG, Dagbladet, Aftenposten og 6’ere i bl.a i Dagsavisen og Romerikes Blad.

Plata nådde en 2. plass på VG-Lista og inneholdt intet mindre enn fire, store radiohits (Let The Night Begin, Come Back To Me, Supergirl og Alison). Etter å ha figurert på «årets beste lister» over hele medie-Norge i desember, vant plata spellemannsprisen i januar, 2007, i kategorien «Beste Popgruppe». «Reasons To Hang Around» oppnådde også strålende kritikker og gode salgstall nedover i Europa, spesielt i Frankrike og Tyskland.

For to år siden solgte Minor Majority ut Sentrum Scene, i januar fylte de Rockefeller til randen, så her gjelder det å sikre seg billetter i god tid.

12. mars
Dørene åpner
21:00