Skada Vara + DJs Cool Breeze Police

Konsert

Skada Vara + DJs Cool Breeze Police

Fredag 15.mai 2015 til Lørdag 16.mai 2015
22:00

Skada Vara har fått med Cool Breeze Police, som de fleste kjenner som DJ Funky Halvor og DJ Selecta Most. De skal spille ska og reggae før og etter konserten, så det er bare å pusse danseskoa og gjøre seg klar for en skikkelig helaften. Skada Vara er et Tromsøbasert band som spiller en eksplosiv mix av ska, punk og reggae.

Bandet er kjent for sin energiske og svært dansbare musikk, konserter med fullt trøkk og upåklagelig god stemning. Med sine åtte fargerike medlemmer demonstrerer bandet hvordan jamaikanske tradisjoner kan overføres til ramsalt poesi og hardtslående rytmer som kan få selv den mest fastfrossede til å røre på skanken.

De har siden sin første konsert i Tromsø (under Midnightsun Splash 3 i 2009) kjørt på med flere konserter i hjembyen og i landsdelen for øvrig. I 2012 slapp de sin første utgivelse, EP'en "Et Apeliv", som er å finne på CD-format og digitalt på blant annet iTunes, Spotify og Wimp. De jobber i disse dager med sin neste EP som slippes i 2015.

Med sitt særegene preg, sin bunnsolide rytme seksjon, nordnorske tekster samt en suveren blåserekke, spiller de norsk ska slik du aldri har hørt det før!

15. mai
Dørene åpner
22:00