Resertifisering til Tilgjengelighetsmerket

Nyhet

Resertifisering til Tilgjengelighetsmerket

Onsdag fikk vi den gledelige beskjeden at vi har bestått resertifiseringen for Tilgjengelighetsmerket til Norske Kulturarrangører.

Tilgjengelighetsmerket er en sertifisering som henger høyt blant kunst- og kulturaktører, og er et bevis på at vi er en arrangør som har god tilgjengelighet for mennesker med nedsatt funksjonsevne på sine arrangementer.

– Omlag 1/4 av Norges befolkning har en funksjonsnedsettelse, og vi ser det da som en selvfølge å være en aktør som går aktivt frem for å gi de muligheten til å delta på kulturarrangementer. Det at vi nå er resertifisert er et bevis på at vi jobber aktivt for å forbedre opplevelsen til de med en funksjonsnedsettelse som velger å benytte våre tilbud, forteller kommunikasjonssjef ved Studenthuset Driv, Daniel Skog.