Driv åpner storstua for de under 18 år

Nyhet

Driv åpner storstua for de under 18 år

Studentsamfunnet Driv i sørbyen reserverer galleriet på SNN Scene til de mellom 15-18 når artisten Ramón gjester Tromsø for første gang 10. desember.

23 år gamle Ramón har allerede skapt et navn for seg selv. Tre EP’er og en rekke imponerende konserter har vist at 120.000 følgere på sosiale medier ikke har kommet til ved en tilfeldighet - de ærlige og sårbare tekstene har truffet en stadig voksende gruppe fans og følgere som kjenner seg igjen i Ramón sin åpenhet, både i musikken og livet.

«Smil pent» fra Ep’en «SMILE PENT, STÅ I RO» som slapp i fjor høst er et levende bevis på hvor oppsiktsvekkende langt Ramón allerede har kommet og hvor iherdige fansen allerede er. Låta peaket som nummer 3 på topplistene i Norge, og de få konsertene Covid og smitteverntiltak har tillatt har vært utsolgte med konstant allsang fra et stadig økende publikum som har festet seg ved hver eneste tekstlinje.

Det hele nådde et nytt klimaks når Ramón 18. februar i år slapp `ok jeg lover´ som tok fullstendig av og satte ny norgesrekord med over 600 000 streams første døgnet. Den gikk følgelig rett til topps på Top 50 på Spotify og VG-Lista Topp 20, strømmet til gullplate på den første uken.

Fremtidens studenter

– Det er en glede for oss å kunne invitere ungdommen til oss på konsert under trygge forhold, forteller kommunikasjonssjef ved Studenthuset Driv, Daniel Skog. Dagens ungdommer tenker vi på som fremtidens studenter, og da ønsker vi å vise de hva kulturlivet i Tromsø kan by på for byens studenter.

Det legges ut 200 billetter til ungdommene, som også vil få egen inngang, bar samt toalett hvor de er skjermet fra avdelingen hvor det serveres alkohol.

Ungdomsbillettene får du kjøpt HER.