SNN Scene får etterlengtet oppgradering

Nyhet

SNN Scene får etterlengtet oppgradering

Driv åpnet i nye lokaler i Storgata 6 allerede i 2014, etter å ha vokst ut av lokalene på Bangsundbrygga. Siden den gang har stort sett lysriggen på SNN Scene vært den samme, sett bort fra noen mindre oppgraderinger.

I dag, 13. desember 2021 ble det offentliggjort at hele Tromsøs studenthus har fått innvilget et tilskudd på kr 573.000,- fra Kulturrom til oppgradering av lysriggen på SNN Scene. Kulturrom er en offentlig tilskuddsordning for teknisk utstyr og lokaler. Kulturrom skal bidra til at det finnes øvingslokaler og gode tekniske vilkår for fremføring av musikk, dans og teater over hele landet.

Det Driv og Tromsø fortjener

– Vi jubler! Vi er ubeskrivelig takknemlig for dette tilskuddet, og kan forsikre om at det kommer godt med på mange plan og nivåer, forteller daglig leder for Studenthuset Driv, Emma Lindhult. Vi kan endelig gi husets største scene, SNN Scene, den lyspakken som Driv og Tromsø fortjener. Å kunne tilby en enda bedre teknisk spesifikasjon på lys til både byens egne og tilresende artister og teknikere er noe vi har drømt lenge om.

Studieåret 2021 er på hell, og Driv har stengt for året, men forsikrer om at oppgraderingen vil komme godt med i 2022.
– Å kunne gi husets ildsjeler, de frivillige i den tekniske avdelingen, en gave som dette varmer uendelig. Ikke bare er det kult å jobbe med, men det vil også være fordeler med at de produktene vi nå kan kjøpe inn vil være lettere å løfte under rigging av konsertene, fortsetter Lindhult.

Også teknisk sjef på Driv, Ruben Johnsen, er godt fornøyd med tilskuddet; Med en slik oppgradering av vår lysrigg på hovedscenen, vil vi fortsette å kunne tilby artister og frivillige gode arbeidsforhold, og en rigg med høy standard, forteller Johnsen.