Stilling ledig på DRIV

Stilling ledig på DRIV

Driv søker teknisk sjef

Driv er tromsøstudentenes storstue. Studenthuset Driv AS er et datterselskap av Norges Arktiske Studentsamskipnad og drives på frivillig basis. Studenthuset Driv AS og foreningen Studentsamfunnet Driv jobber sammen om og booke, tilrettelegge og gjennomføre arrangement og aktivitet på huset. Medlemmene i Studentsamfunnet Driv jobber ideelt som frivillig i driften eller/og aktiv som medlem i en av husets mange kulturgrupper. Hovedformålet til Studenthuset Driv AS er å tilrettelegge og styrke et bredt og omfattende, selvorganisert sosialt og kulturelt tilbud til studenter og befolkningen i Tromsø og omegn. Medlemmer og ansatte i Driv skal tilrettelegge for et optimalt velferdstilbud for studentene i Tromsø.


Vi søker etter en teknisk sjef som er villig til å by på seg selv og som innehar god teknisk kompetanse til Tromsøs ledende konsertscene! Teknisk sjef vil jobbe tett med booking sjef og de frivillige på huset. Hovedoppgaver for stillingen er å sørge for et stabilt og trygt arbeidsmiljø for de frivillige som jobber med teknisk, sikre at Driv leverer et godt tjeneste- og serviceprodukt slik at både artister, crew og publikum får en uforglemmelig opplevelse. I 2019 ble det avviklet opp mot 100 arrangementer med tekniske behov på Driv​, med noen av de største norske artistene på våre scener.


Vi trenger deg som:

 • Har kunnskap og erfaring med lyd, lys, scene og vedlikehold av disse
 • Har gode samarbeidsevner men jobber fortsatt godt selvstendig
 • Er entusiastisk og deltar aktivt i utviklingen av Driv
 • Har høy arbeidskapasitet og fleksibilitet
 • Kan jobbe kvelder og helger
 • Har interesse for kultur, og gjerne erfaring fra kulturlivet i Nord

Dine oppgaver som teknisk sjef er blant annet:

 • Ansvar for ​drift og vedlikehold av lyd- og lysteknisk utstyr på tre scener
 • Overordnet ansvar for teknisk tilrettelegging i forkant, under og i etterkant av alle arrangement
 • Overordnet ansvar for opplæring av de frivillige i teknisk gruppe
 • Ansvar for søknader og rapportering som er relevant for tekniskavdelingen

Vi kan tilby:

 • Et ungt, trivelig og engasjert arbeidsmiljø
 • Muligheten til å jobbe ved en av Nord-Norges største konsertscener
 • Fleksible arbeidstider
 • Varierte arbeidsoppgaver, hvert arrangement er unikt
 • I blant bowler vi, og vi digger kake på bursdager!

Stillingsprosent: 50 % som utgangspunkt. ​Når covid-restriksjonene letter vil det være rom for en potensielt større stillingsprosent. Driv følger i stor grad studieåret, dette innebærer noen hektiske perioder og lav aktivitet i andre perioder. Stillingen vil medføre arbeid også på kveldstid og i helger.

Søknadsfrist: 13.juni 2021
Tiltredelse: Etter avtale, men senest 1.aug  2021


Spørsmål om stillingen og søknad rettes til: Daglig leder Emma Lindhult; emma@driv.no / 936 78 009

​Vi ønsker deg som vil ta Driv til nye høyder - ikke nøl med å ta kontakt! På grunn av sommerferie er vi svært fleksible med tanke på intervju og ansettelsesprosessen generelt. Ta kontakt med oss hvis dette høres interessant ut, hvis du har spørsmål eller hvis du bare vil være med å bowle!