Midlertidig stengt

Nyhet

Midlertidig stengt

Informasjon angående COVID19-viruset og arrangementer hos Studentsamfunnet Driv

Alle kjenner hvilken situasjon verden nå står i og at den ikke løser seg av seg selv. Studentsamfunnet Driv skal selvfølgelig være med på denne dugnaden og vi holder derfor stengt frem mot sommeren. Dette også på bakgrunnen av Kulturminister Abid Raja som opplyser om at reglene for idrett- og kulturarrangementer har forbud om gjennomføring frem til den 15. juni. Dette betyr at alle arrangementer frem til sommeren er avlyst og at vi fortløpende kommer ut med nye konsertdatoer for konserter som faller inn under denne perioden, samt april og mai da blant annet Kvelertak har valgt å flytte sin turnè. Vi vil være tilgjengelig for henvendelser på denne siden eller e-post hvis det skulle være noe, ta gjerne kontakt med en av oss her. Ellers vil vi bruke tiden på å gjøre verdens fineste studenthus enda bedre til vi åpner igjen.

Ta vare på hverandre og gjør ditt for at viruset ikke skal spre seg ytterligere.