Utsatt konsert

Nyhet

Utsatt konsert

"Hei alle. Dette er en veldig kjip melding å skrive, for det er ingenting vi syns er artigere enn å reise på turné og møte dere alle. Jeg er blitt sykmeldt og vi er derfor dessverre nødt til å utsette turnéen. Jeg er trist i dag for dette, men forstår at helsa må prioriteres fremover. Vi kommer tilbake med nye datoer så snart som mulig."
- Lisa, Stine Maren, Torje, Ida og Mikael

Vi har dessverre ikke fått noen ny dato, noe som betyr at alle vil få refundert sine penger og må dermed kjøpe ny konsertbillett når den tid kommer. Det vil ta ca. 5-7 dager før pengene er tilbake på konto. Hvis du ikke har mottatt noe innen mandag 24. februar ber vi deg derfor om å ta kontakt med oss på driv@driv.no.

Studentsamfunnet Driv ønsker Lisa god bedring! Mvh Studentsamfunnet Driv