Konsert med The Dogs blir flyttet til 5. juni

Nyhet

Konsert med The Dogs blir flyttet til 5. juni

Grunnet korona-viruset, og oppfordringen fra Helsedirektoratet om å ha en løpende vurdering på arrangementer med 100-500 mennesker, blir konserten med The Dogs utsatt til 5. juni. Vi har skrevet en risikovurdering av morgendagens konsert, som er vurdert av kommuneoverlegen. Tilbakemeldingen var at Driv hadde gjort gode smittebegrensede tiltak – konserten blir likevel flyttet.

Kjøpte billetter gjelder til ny dato, eller kan evt. refunderes ved utsalgssted innen 14 dager. 

«Etter dagens utvikling av situasjonen rundt koronaviruset og pålegg fra norske myndigheter er vi nødt til å utsette konserten på Driv. Ny dato er satt til fredag 5.juni. Vi gleder oss enormt til å komme tilbake til Tromsø!» - The Dogs