Ny driftssjef ved Studentsamfunnet Driv

Nyhet

Ny driftssjef ved Studentsamfunnet Driv

James Arden tiltrer som ny driftssjef ved Studentsamfunnet Driv fra og med høsten 2019. 

"Vi er svært fornøyd med å ha fått James Arden med i vårt DRIVteam og gleder oss veldig til høsten", sier Emma Lindhult daglig leder ved Studentsamfunnet Driv 

Som driftssjef ved Studentsamfunnet Driv har han blant annet ansvaret for opplæring og kursing av de frivillige i bar, samt den operative driften av cafèen og alle barene på Driv. Sistnevnte har James Arden god erfaring med.

"Jeg startet i bar som ung og jobbet meg deretter opp som manager i en alder av 18 år. Deretter har jeg jobber som servitør og har blant annet vært mat og drikke ansvarlig ved Thon Hotel, hovmester på Scandic Ishavshotel, servitør ved Skirri og Steakers, samt bartender ved Günder. Jeg er så spent på å bli en del av Driv og jobbe med alle de frivillige. Jeg kan ikke vente med å møte alle sammen og høre deres idèer, samt finne ut om de forskjellige talentene som finnes på huset. Jeg er virkelig glad for å få sjansen til å bli en del av DRIVteam og fortsette å gjøre Studentsamfunnet Driv til Norges beste studenthus!", sier James Arden nytilsatt driftssjef ved Studentsamfunnet Driv.