Ny dato for Motorpsycho konserten

Nyhet

Ny dato for Motorpsycho konserten

Vi må dessverre avlyse dagens konsert 2. mai med Motorpsycho pga SAS-streiken, men ny dato er allerede den 5. desember 2019. Vi beklager så veldig mye til alle de som hadde gledet seg til å ta turen innom ikveld. Har du kjøpt billett til denne konserten, så vil du få en mail fra oss ila dagen med mere informasjon. Videre vil du også få refundert dine billetter innen 5-6 dager. 

Teknisk sjef, psychonaut og proggnissen Kjetil Andreassen snurrer likevel Motorpsycho-vinyl i Caféen på Driv idag fra kl. 20:00. La oss skru anlegget på 11, drukne våre sorger og trøste oss med at ny dato for konserten er satt til 5. desember 2019! Vi inviterer alle som skulle på konsert til mingling og god stemning i Cafeen. .. oog som vi gleder oss til jul!

Favebook-arrangementet: https://www.facebook.com/events/287116878866604/